torsdag 8 september 2016

11S: WTC kollapsade på grund av en minikärnladdning, hävdar universitetsprofessor i Minnesota


”Byggnaderna blåste sönder i alla riktningar, och höll på att omvandlas till miljontals kubikmeter mycket fint pulver, en annan funktion som pekar på att det var en nukleär aktion”, hävdar
Emeritusprofessorn vid University of Minnesota, James Fetzer.
11S: WTC kollapsade på grund av en minikärnladdning, hävdar universitetsprofessor i Minnesota

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2016-09-08 / Emeritusprofessorn vid University of Minnesota, James Fetzer, hävdade i onsdags att de två byggnaderna vid World Trade Center kollapsade som resultat av en kontrollerad förstörelse där ”mini eller mikrokärnvapen” användes för att rasera byggnaderna fullständigt.

Fetzer, intervjuad i PressTV, baserar sig på en nyutkommen rapport som visar hur människor drabbats av det fina pulvret som spreds för vinden efter att byggnaderna kollapsat.

– Vi har bevis för att en betydande andel av invånarna, kanske så många som 700.000 personer, har drabbats av sjukdomar som förknippas med exponering av joniserande strålning, hävdade Fetzer.

Intervju med James Fetzer av Press TV:


Cancer efter attackerna den 11-S

Den nya rapporten konstaterar att minst 400.000 personer har drabbats av hälsoproblem som orsakats av förbränningen av giftiga ämnen som uppstod i terroristattacker den 11 september 2001. Enligt denna rapport, som citeras i Newsweek, har sammanlagt 5441 av de 75.000 personer som är registrerade på Centers for Disease Control and Health Program World Trade Center (WTC på engelska) fått diagnosen cancer kopplade till attackerna den 11-S.

Andra indikationer som Fetzers stödjer sig på är att ”byggnaderna blåste sönder i alla riktningar, och höll på att omvandlas till miljontals kubikmeter mycket fint pulver, en annan funktion som pekar på att det var en nukleär aktion”.


Som stöd för sin teori menar Fetzer, att på grund av storleken och höjden på byggnaderna borde resultatet av kollapsen inneburit stora högar av spillror.

– I verkligheten förstördes de (till intet) och till och med under marknivån, uppger Fetzer.

Vad som blev kvar av några av de gigantiska skyskraporna.


Vittne till attacken och kollapsen av WTC:


Enligt olika rapporter lider de personer som deltog i räddningsarbetet nu av olika typer av cancer i lunga, bukspottkörtel, sköldkörtel, leukemi och multipel myelom (benmärgscancer) som orsakas av bränder.


Vem står bakom den påstådda kärnladdningen?

Om Fetzers teori bekräftas i framtiden uppstår frågan: Vem tryckte på avtryckaren för ”minikärnladdningen”?

USA-administrationen under Georg Bush tvekade 2001 inte en sekund att gå i krig mot Saddam Hussein och Afghanistan.

Det var uppmarschen på att skriva om hela Mellanösterns karta som gick i sin andra fas när USA stimulerade, finansierade och beväpnade olika extrema fanatiska, religiösa och politiska rörelser.

De har med barbariska metoder gått fram som mordmaskiner medan Israel och USA stillsamt tittar på eller, som i fallet Libyen, gått in aktivt på fanatikernas sida för att störta en regim, som man kan uppfattningar om, men som återfanns på 57:e plats i världen på länder med högst levnadsstandard.

Khadaffi var en svuren fiende till USA:s nykolonialism och var en enande kraft på den afrikanska kontinenten och bland de arabiska folken. I dag lever det libyska folket i ett terroristhelvete medan västvärlden oroar sig för hur den ska kunna få ut den libyska oljan till ett så lågt pris som möjligt.

Terrorister i USA, ”moderata rebeller i Syrien”

I terroristattacken 2001 tog terroristgruppen över fyra civila plan varav två kraschades mot de två byggnaderna World Trade Center. Ett tredje plan körde in i Pentagon. Ett fjärde plan störtade i staten Pennsylvania.

Uppskattningsvis 3.000 personer dödades i en aktion som tillskrivs al-Qaeda, med bas och rötter i Saudiarabien. Det är samma grupp som sedan 2011 mördar och massakrerar det syriska folket men som av Pentagon och State Departement uppfattas som en ”moderat oppositionsgrupp” som får allt slags stöd av USA i sitt krig i Syrien.

"Moderata rebeller"? al-Nusrafronten, al-Qaedas militära gren i Syrien och den grupp som dominerar det 20-tal terroristgrupper som har satt skräck i civilbefolkningen i Syriens andra stad, Aleppo, sedan 2012. Bakom dem står Saudiarabien och en rad fascistiska kungadömen i Golfen men även USA.

Dick Emanuelssons bloggs


DAS, TERRORISMO DE ESTADO. Förföljelsen mot den svenske reportern under hans tid som ackrediterad reporter i Colombia (2000-2005) där den hemliga politiska polisen DAS skapade en illegal grupp, “G3” som hade som uppgift att spionera på journalister (6), fackliga- och folkledare. I december 2005 tvingades Emanuelsson lämna landet på grund av mordhot under hela 2005. I februari 2009 gjorde åklagarämbetets detektiver en razzia på DAS-G3 där de fann en dossier med 476 A4-dokument som bekräftade den politiska polisens förföljelse mot den svenske reportern och som finns skannade i DAS, TERRORISMO DE ESTADO. Den högste chefen för DAS var Alvaro Uribe.